vr belgie bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje in België met VR!

Is het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest? Maak het uniek met onze experiences!

Geschikt voor ieder bedrijfsfeest!

Uniek én mogelijk in heel België!

Maak het feest compleet met Virtual Reality!

Een aantal belangrijke punten: 

 • Op ieder gewenst moment mogelijk (weekenden, avonden e.d.) op locatie. 
 • Ideaal om als team te groeien, als familie nog dichter naar elkaar te groeien of als vrienden veel te lachen.
 • Minimaal 45 minuten in VR, afhankelijk van de ervaring kan dit langer zijn. Ieder evenement is uniek!
 • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid.
 • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement! 
 • Kan zowel binnen als buiten (in een tent), dit wordt vooraf afgestemd. 

Een uniek bedrijfsfeest!

 • Unieke ervaring, een uitstapje om nooit meer te vergeten!
 • Voor plezier maar ook ideaal voor teambuilding.
 • Zo kort óf zo lang als jij wenst wordt er gespeeld. 
 • Combineer met andere activiteiten, zoals een lunch of een borrel.
 • Begeleiding door onze VR Operators, de experts!
toffe activiteit belgie met personeel

Bedrijfsuitje op eigen locatie?

Ben je het standaard bedrijfsuitje of personeelsfeest ook zo beu? Traditioneel bowlen óf een stadwandeling? Wij bieden iets vernieuwends en unieks aan en staan daarom ook bekend als het leukste uitstapje op locatie. Hoelang je het wilt organiseren ligt aan jou, wij bieden al onze VR Experiences aan bij jou op locatie. De Escaperooms, Shooters, Playground en de altijd populaire Fear Experience worden begeleid door onze professionals die ruime ervaring hebben bij ieder type bedrijf. Laat je verassen!

De Experiences zijn niet alleen ideaal om gezamenlijk plezier te hebben maar kunnen ook worden ingezet om bijvoorbeeld de teambuilding te verhogen, een nieuw team kennis met elkaar laten maken óf te zorgen voor verbinding. Onze unieke ervaring zal nog dagenlang hét gesprek van de dag zijn.  

Teambuilding activiteiten op eigen locatie

Naast enorm leuk, kunnen onze activiteiten ook erg nuttig zijn voor jouw bedrijf. Onze Virtual Experiences zijn namelijk enorm geschikt voor teambuilding activiteiten. Elkaar beter leren kennen, samenwerken met elkaar en verbinden. Dit zijn enkele voordelen die onze teambuilding activiteiten op locatie zo geschikt maken voor jouw bedrijf. Onze experts begeleiden de activiteiten en zorgen dat alles goed verloopt, zodat jij en je collega's samen kunnen werken om de Escaperoom te ontsnappen of de strijd tegen elkaar op te nemen in onze Shooters. Onze unieke ervaringen zorgen voor eindeloos plezier en brengt ieder team dichter bij elkaar. 

Onze Experiences zijn volledig te organiseren op eigen locatie. Onze professionals komen naar de locatie om deze om te Virtual Experience klaar te maken. De teambuilding activiteiten zijn geschikt voor binnen locaties, of buiten in een tent.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact ons op en ons team van experts denkt graag met je mee. 

Ons unieke aanbod, in alle combinaties mogelijk!

vr be escaperoom

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.
vr be shooters

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
vr be playground

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
vr be fear experience

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.
 • Verhuur op locatie

  Waar moet de speelruimte aan voldoen?

  De speelruimtes moeten vrij zijn van objecten, zowel op de vloer als in de hoogte. Afhankelijk van de gekozen experience(s) hebben we verschillende afmetingen nodig. Bij de escaperooms en shooters 4,5 bij 5 meter en bij de playground kan dit al vanaf 2,5 bij 2,5 meter.

  Wat zijn de kosten van de VR Experiences?

  Prijzen zijn meestal maatwerk op basis van beschikbare tijd, aantal personen en de beschikbare locatie. We hebben voor ieder budget en gelegenheid VR Experiences beschikbaar. Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

  Met hoeveel spelers kan je spelen?

  Bij de escaperooms kunnen er 5 spelers tegelijk spelen in 1 speelveld. Bij de shooters kunnen er 4 spelers tegelijk spelen. Bij de minigames is dit wisselend per spel. De Playground kan door grote groepen tegelijk worden gespeeld. VR Boxx kan meerdere speelvelden inzetten waardoor er met zeer grote groepen gespeeld kan worden in beperkte tijd. Je kan dus meerdere Escape Room en / of Shooter velden opbouwen zodat je groep tegelijkertijd kan spelen.

  Ik wil VR inzetten op mijn event maar ik heb nog veel onduidelijkheden.

  Geen probleem! Je kan ons vrijblijvend contacten via de mail, chat of telefonisch. Wij geven jou, zonder eigen belang, een advies zodat jij het meest unieke uitstapje op jouw locatie kan realiseren!

  Zijn de VR Experiences te combineren met andere activiteiten?

  Absoluut! Wij kunnen de hoofdactiviteit zijn maar er wordt ook vaak gecombineerd met een lunch, BBQ óf borrel. Er zijn allerlei mogelijkheden, ook voor hele grote groepen die op vrije inloop een activiteit kunnen uitkiezen.

  Ik heb een educatief thema (samenwerking) op mijn evenement, is dat mogelijk met VR?

  Ja zeker! Virtual Reality wordt vaak ingezet als 'tool' om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren. Je kan live meekijken en elkaar (als wachtenden) ook analyseren. Dit zorgt voor gegronde en heldere inzichten die een team als geheel laten groeien.

  Hoelang duurt de VR Experience?

  Dat hangt af van jouw pakket maar in principe kan je het zo kort óf lang maken als je zelf wenst. Wij kunnen meerdere velden opbouwen zodat de tijd verkort óf juist meer games opzetten zodat het evenement langer duurt.

  Kun je het ook spelen met iemand die de Nederlandse taal niet spreekt?

  Het is mogelijk om de Escape Rooms, Shooters en de Playground te spelen met mensen die geen Nederlands spreken. De introductie filmpjes zijn altijd in het Engels en daarnaast geven onze operators uitgebreide toelichting.