Virtual Reality Ervaringen

VR Playground in België!

Het meest unieke, coole en leukste uitstapje bij jou op locatie in België!

Geschikt voor jong én oud!

BOUW JOUW EIGEN 'SPEELTUIN'

De VR Playground is een samenstelling van de meest unieke Virtual Reality belevingen. Continu kijken wij naar nieuwe games die kunnen worden toegevoegd aan de Playground om een zo leuk mogelijk uitstapje te blijven realiseren. Bouw jij mee?


Belangrijk: de Playground games kunnen ook als aanvulling van de Escape Rooms / Shooters worden geboekt. 

Virtual Reality Speeltuin

Waarom een VR Playground?

  • Geschikt voor kleine tot zeer grote groepen (10 tot 500 mensen).
  • Diverse, unieke experiences met verschillende thema's (zelf samenstellen).
  • Geschikt vanaf 6 jaar tot 70 jaar (onder begeleiding ook jonger).
  • Uniek om te zien, te doen en een ervaring om nooit meer te vergeten!
Virtual Reality voor alle leeftijden

Hoe werkt de VR Playground?

Of je nou op zoek bent naar een personeelsuitje, een bedrijfsuitje óf gewoon een activiteit voor de familie, de Playground is een unieke ervaring die alles geeft wat Virtual Reality te bieden heeft. Iedere Playground is uniek omdat je zelf de samenstelling mag kiezen! Wil jij meer kindervriendelijke games vanwege je familieweekend óf meer spannende games voor jouw school? Alles is mogelijk! Een ding is zeker, je zal je ogen niet geloven, welke samenstelling je ook kiest.

Wij ontzorgen het volledige veld en komen met alle afgesproken games jouw kant op. We bouwen de velden op, zorgen voor de aankleding en kunnen op deze manier kleine en grote groepen de beste ervaring bieden. Wij zorgen dat iedereen aan bod komt en zorgen voor een juiste afsplitsing tussen wachtenden en deelnemende spelers. Het is een ideale activiteit op jouw locatie in België!

Toekijken is net zo leuk. Op ons scherm óf gewoon naast het veld. Je ziet wat de spelers zien en ziet hen reageren op datgene wat Virtual Reality zo bijzonder maakt, een onbegrensde mogelijkheid aan diverse games. Bouw jij met ons mee?

VR Playground - Spanning & Overwinning

VR Hoogtevrees

Fear Experience

+/- 5 min. per speler, individueel te spelen.

Ontspan onder het genot van een muziekje terwijl de lift je naar boven brengt. Zodra de deuren weer opengaan krijg je een simpele vraag: 'durf jij vooruit te lopen?'
VR Onder Water

Ocean Rift

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.

De oneindigheid van de oceaan heeft altijd al iets mysterieus en jij krijgt de kans te zien welke wezens hier verblijven. Bij sommigen blijf je echter liever in jouw kooi.

VR Bergbeklimmen

The Climb 2

+/- 15 min. per speler, individueel te spelen.
Altijd al eens van rots naar rots willen springen? Als je omhoog kijkt zie je jouw doel maar de echte vraag is natuurlijk of je naar beneden durft te kijken. Een tip, hou je stevig vast!

VR Playground - Samenwerken

VR Kinderspel

Acron

+/- 15 min. per groep, maximaal 5 personen tegelijk

Een persoon draagt de bril en is een boom die alle tools heeft om de eekhoorns tegen te houden om zijn noten te stelen (spelers op telefoon). Werk samen en overwin individueel.

VR Bom ontmantelen

De Bom!

+/- 15 min.  per groep, maximaal 5 personen tegelijk

Een persoon draagt de bril en ziet de bom op tafel liggen. De anderen hebben aanwijzingen en samen dienen zij de bom te ontmantelen voordat deze ontploft. Succes!
VR Boogschieten

Elven Assassin

+/- 15 min.  per groep, maximaal 5 personen tegelijk
Gezamenlijk hordes aan Orcs tegenhouden jouw kasteel bewaken. Richt je boog, kies de beste positie en overleg wie welk gedeelte beschermt. Jullie kunnen het!

VR Playground - Creativiteit & Beweging

VR Muziek

Beatsaber

+/- 5 min. per speler, individueel te spelen.

Wanneer je de bril opzet en het gewenste nummer kiest zal je ritmisch de juiste noten met de juiste lightsaber dienen te raken. Beweeg, ontwijk en zorg voor de hoogste score!
santadeamigovr

Samba de Amigo

+/- 5 min. per speler, individueel te spelen.

Ritmisch ben jij de beste, toch? Pak je samba's op, ga klaarstaan en maak je klaar voor de coolste bewegingen. Vergeet niet je poses vooraf te oefenen en goed te strekken.

smashdrumsvr2

Smash Drums

+/- 5 min. per speler, individueel te spelen.
Ooit deel willen nemen in een rockband? Dat kan! Neem plaats achter de drums en laat het publiek genieten van jouw ongekende skills. Vergeet niet hier en daar te lachen voor de foto's. 
VR Schilderen

Painting VR

+/- 15 min. per speler, individueel te spelen.
Pak je gewenste kwast, kies de gewenste kleur en maak een schilderij waar iedereen jaloers op zal zijn! Je hebt volledige vrijheid en niets zal te gek zijn. Je kan hem zelfs opslaan.
VR Bijzondere ervaring

Hand Psychics Lab

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.

Klaar voor de échte toekomst? Dit spel geeft je de mogelijkheid om je controllers neer te leggen en je handen jouw handen te laten zijn. Los puzzels op en ervaar de echte mindf#ck!
VR Ontsnappen

Dont Touch Anything

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.
Zin in een stuk puzzelen? Je staat alleen in een kamer en je collega gaat met pauze, het enige dat je ziet is een rode knop die je niet mag aanraken... Doe je dat wel? Dan succes met ontsnappen!
VR Pijl en Boog

Holopoint

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.
Pak je boog op en ga voor de overwinning. Je dient te ontwijken en krijgt slechts enkele secondes om de juiste targets te raken. Start en spel en wordt een echte boogmeester.
VR Koken Winkelen

Job Simulator

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.

Ben jij in staat om alle klanten te voorzien van hun orde? Je kan in de keuken plaatsnemen óf in een winkel en dient iedere klant te helpen. Haast je niet, want haastige spoed is zelden goed. 

VR Tafeltennis

Eleven Table Tennis

+/- 15 min.  per groep, maximaal 5 personen tegelijk

Klaar voor een stuk competitie? Je kunt tegen de computer spelen óf tegen je vrienden / collega's tijdens een potje tafeltennis. Bereid je voor en spaar alvast je energie op, het kan intens worden!

VR Playground - Ideaal voor Kids!

VR voor kinderen

Bogo

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.

Altijd al een bijzonder huisdier willen hebben? Ontmoet Bogo! Dit vriendelijke draakje zal, als je hem genoeg knuffelt en voert, groeien en zich echt aan jou binden. 

VR Kermis

Wonderglade

+/- 15 min. per speler, individueel te spelen.

Er is niets zo leuk als een kermis! Een speeltuin met diverse games zoals golf, brandjes blussen óf racen. Je mag ze allemaal ervaren, de kermis is officieel geopend! 

VR Rollercoaster

Epic Rollercoaster

+/- 5 min. per speler, individueel te spelen.

Rollercoasters kunnen eng zijn maar wees niet bang, de virtuele wereld zorgt ervoor dat je op een veilige manier toch de vetste bochten en draaien kan beleven. Zit, beleef en geniet!

VR Playground - Beleving & Schrikken

VR Natuur

Nature Treks

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.

Beleef wat Virtual Reality kan bieden in diverse werelden. Maak kennis met alle dieren van de gekozen wereld en heb invloed op de elementen van het leven. Je zal versteld staan!
VR Horror

Affected: the Manor

+/- 15 min. per speler, individueel te spelen.
Horror in Virtual Reality biedt net dat beetje extra qua beleving. Loop het huis binnen, trek je niets aan van alle enge geluiden en maak je klaar om kamer voor kamer te overleven...
VR Zombies

Arizona Sunshine

+/- 15 min. per speler, individueel te spelen.
Wil je écht een uitdaging? Ga dan voor deze uitdagende shooter waarin hordes zombies je tegemoet zullen komen, herlaad op tijd want voor je het weet staan de zombies recht voor je...
VR Enge Beleving

Face Your Fears 2

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.

Korte belevingen... Allen met een bepaald thema. Bang voor water? Spinnen? Ratten? Zombies? Het spel geeft jou de optie om jouw angsten te confronteren. Niet teveel schrikken!
VR Jurassic Park

Jurassic World

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.

Altijd al eens een film willen zien in de Virtuele wereld? Dit is je kans! Ervaar hoe het is om tussen de dinosauriërs te staan en beleef een film gevuld met chaos en veel, veel gebrul.

VR Playground

Hoeveel kost de Playground?

Wij verzorgen altijd maatwerk dat perfect aansluit bij jullie wensen, groepsgrootte, locatie en budget. De Playground start bij 150 euro per uur. Zodra de groepsgrootte boven de 25 personen komt of er een combinatie van experiences wordt gekozen zakken de tarieven per deelnemer. Neem contact met ons op wanneer je een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Ik heb een hele diverse groep qua leeftijd en interesses. Is de Playground dan geschikt?

Jazeker! De Playground is de ideale experience voor een diverse groep. Wij bieden games aan die ideaal zijn voor kids en games die ook door ouderen als prettig worden ervaren. Daarnaast kunnen we ter plekke nog games switchen mocht de vraag toch anders zijn dan vooraf ingeschat.

Kan ik van een bepaald spel meerdere velden reserveren?

Jazeker. Onze brillen zijn met alle games voorbereid. Je kan dus van ieder spel meerdere velden reserveren.

Stel, ik heb gekozen voor bepaalde games maar ter plekke lijken deze niet aan te slaan, wat dan?

Geen probleem! Onze brillen zijn met alle games voorbereid. We kunnen ter plekke, mocht een gekozen game niet in de smaak vallen, switchen naar een andere game die wel aanslaat óf beter past bij de doelgroep.

Hoeveel ruimte is er nodig voor de Playground?

De uiteindelijke ruimte is -logischerwijs- afhankelijk van de totale afname. In principe hebben wij genoeg aan 2 x 2 vrije ruimte per speelveld (game). Dan kom je in ieder geval nooit in de problemen! Deze ruimte dient een vrije ruimte te zijn, zonder pilaren, laaghangende balken o.i.d.

Ik heb nog een gave game die ik ben tegengekomen maar die jullie niet aanbieden!

Geen probleem, neem contact met ons op. Wij kijken altijd naar nieuwe games om toe te voegen aan onze Playground en wellicht kunnen wij op korte termijn jouw game realiseren op onze brillen. Zo heb je alsnog jouw game op jouw evenement.