VR Op Jouw Locatie Voor Een Goede Teambuilding

Teambuilding met VR op locatie in België!

Op zoek naar een activiteit op locatie om de teambuilding van jouw team te bevorderen?

Virtual Reality is de ideale oplossing. Laagdrempelig, uniek en bindend.

Teambuilding is een uitdaging, vind de oplossing!

Naast een goede beloning in de vorm van geld is een van de belangrijkste redenen voor het hebben van een baan plezier. Waardering, sfeer en een klik met de werkgever en collega's zijn steeds belangrijker voor nieuwe en bestaande collega's om zich te binden aan een bedrijf. Voor vrijwel ieder bedrijf is en blijft dit een uitdaging, want hoe zorg je hier nou voor? De eerste stap is vaak om te investeren in bijvoorbeeld bedrijfsuitjes (op locatie of extern). Maar een eenmalige glimlach zorgt nog niet voor blijvend succes. Vandaar dat een regelmatige investering vereist is. Uiteindelijk zal je merken dat zich dat niet alleen in een verbetering van de sfeer uit, maar ook in de vorm van een verbeterde teambuilding. 

Hoe verbeter je de teambuilding?

  • Samen iets unieks beleven met zowel een leerdoel als ontspanning.
  • Het leerdoel (samenwerken) koppelen aan een resultaat.
  • Soms werkt onderlinge competitie juist heel goed! Maar laat dit niet het uitgangspunt zijn.
  • Wees origineel, verken niet enkel de mogelijkheden die je al wist (je werknemers kennen ze ook!).


Virtual Reality is activiteit op locatie en oplossing die uiterst goed past in de invulling van dit vraagstuk. Samen ontsnappen uit de Escaperooms, samen overwinnen tijdens de Shooter of elkaar motiveren tijdens de individuele overwinning van de Fear Experience. Een ideale activiteit op jouw locatie die vernieuwend is, 'out-of-the-box' overkomt en zorgt voor een ongekende en unieke ervaring.

Hoe ziet Virtual Reality Teambuilding er uit?

Laat dat maar aan ons uit! We bespreken uiteraard eerst met jou de wensen. Wij adviseren een programma dat daar perfect op aansluit. 

Laten we als voorbeeld de Escaperoom nemen. Samen met jouw team betreed je een onbekende wereld, bijvoorbeeld onder water. Omdat iedereen bril draagt vervalt het natuurlijke 'masker' dat mensen geneigd zijn op te zetten bij activiteiten. Het terugvallen op de echte persoon is het gevolg hiervan. Terwijl de groep probeert de deur te openen zal je snel zien dat iemand het voortouw neemt, dat is vaak een geboren leider. Iemand anders loopt rond en durft alles aan te raken, iemand die durft te ondernemen. Terwijl de tijd loopt breekt het glas en drijft er water de kamer in, de groep heeft de deur nog niet open. Iemand zal de groep proberen te kalmeren, een verbinder! Als laatste is er altijd iemand die opgeeft. Niet direct erg, maar iemand anders zal deze bij de hand nemen, een échte motivator. Bij jou op locatie kan je dus snel zien wie welke rol neemt, handig voor de groei en fijn voor de teambuilding.


Een ander voorbeeld is de Shooter. Dat klinkt heftig, maar samen met de collega's moet er pijl en boog worden geschoten op diverse vijanden. Ook hier zal een leider opstaan, iemand die groep waarschuwt bij onverwachte gebeurtenissen en iemand die het hardst schreeuwt van iedereen, de ambitieuze. Omdat er hier scores worden bijgehouden is dit een ideale activiteit voor zowel teambuilding als competitie.


Onze diverse Virtual Reality Experiences zijn dus niet alleen leuk en uniek, maar ook uiterst geschikt om een beeld te krijgen van jouw collega's en team. Virtual Reality is ontspannend en heeft een duidelijk leerdoel (ontsnappen of overwinnen).  Op een originele manier zorg je er dus voor dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en draag je bij aan een sfeer.  Maar, doen is ervaren

Ons unieke aanbod, in alle combinaties mogelijk!

vr be escaperoom

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.
vr be shooters

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
vr be playground

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
vr be fear experience

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.