Virtual Reality Shooters

VR Shooters in België!

Het meest unieke, coole en leukste uitstapje bij jou op locatie in België!

SCHIET JE TEAM NAAR DE WINST

De Shooters zijn de ideale ervaring voor een groep die competitief zijn ingesteld en tevens houden van een spannende ervaring. Kies je wapen, communiceer wie waar verdedigd en behaal de hoogste score. 

Waarom een VR Shooter?

  • Vrij rondlopen en communiceren in meerdere spannende werelden.
  • Je kan in teamverband spelen maar we hebben ook een player vs player game!
  • Meerdere games mogelijk met hetzelfde team.
  • Competitiemogelijkheid, wie wilt de beste zijn?
  • Uniek om te zien, te doen en een ervaring om nooit meer te vergeten!
Een onvergetelijke activiteit op locatie

Hoe werken onze VR Shooters?

Of je nou op zoek bent naar een personeelsuitje, een bedrijfsuitje óf gewoon een activiteit voor de familie, onze VR Shooters zijn ideaal voor jouw unieke uitstapje op locatie in België. Samen met jouw collega’s, team of vrienden stap je binnen in een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Door middel van samenwerken zal je moeten overleven tegen hordes aan zombies, je boom beschermen tegen Goblins óf je kan er ook voor kiezen om tegen elkaar te vechten. Welke je ook kiest, je zal je ogen niet geloven!

De Shooters kan je met maximaal 4 personen tegelijk spelen op een veld van minimaal 4,5 x 5,5 meter. In het spel kan je elkaar ook zien maar botsen zal niet gebeuren. Ons systeem is dusdanig afgesteld dat er weinig verschil zit in de virtuele wereld en de werkelijkheid. Terwijl je vrij rondloopt zal je merken dat je steeds sneller went aan de virtuele wereld. Je zal bijvoorbeeld langs muren aflopen, over obstakels heenstappen etc. Maar onthoudt, die zijn er niet!

Toekijken is net zo leuk. Op ons scherm óf gewoon naast het veld. Je ziet wat de spelers zien en ziet hen reageren op datgene wat Virtual Reality zo bijzonder maakt, een onbegrensde mogelijkheid van monsters, wapens en samenwerkingen.

VR Shooters

VR Dead Ahead

Dead Ahead

Diverse moeilijkheidsgraden mogelijk!

De apocalypse is gearriveerd. Je zult samen met de laatste overlevenden moeten zegevieren tegen hordes aan zombies. Gebruik je wapens en houdt vol tot hulp arriveert. Repareer de barricades.

VR Arrowsong

Arrowsong

Diverse moeilijkheidsgraden mogelijk!

Orcs, goblins en draken vallen je heilige boom aan. Jij en je groep helden moeten ervoor zorgen dat ze niet slagen. Gebruik je boog, kies je eigen pad en zorg ervoor dat je de beste boogschutter wordt!

VR Cybershock

Cyber Shock

Diverse moeilijkheidsgraden mogelijk!

Samen met jouw digitale helden sta je tegenover een virus dat jouw systeem wilt overnemen. Gebruik je wapens, ontwijk objecten en zorg dat het virus niet wint!

Quantum Arena (PVP)

Diverse maps mogelijk, je speelt tegen elkaar!

In een hectische omgeving speel je alleen tegen een vriend, collega of gezinslid. Gebruik je wapen en schild op de juiste manier en claim jouw overwinning. Vergeet niet te bukken, richten en sluipen.

VR Shooters

Hoeveel kost de Shooter?

Prijzen zijn meestal maatwerk op basis van beschikbare tijd, aantal personen en de beschikbare locatie. We hebben voor ieder budget en gelegenheid VR Experiences beschikbaar. Neem contact met ons op, dan denken wij graag met je mee!

Wat betekend het ticket principe?

Stel, je denkt dat er 30 personen naar jouw evenement komen en je betaald hier ook voor. Uiteindelijk komen er maar 28 personen. Geen nood! 2 personen mogen dan 2 keer de Shooter ervaren zodat je alsnog 30 spelers hebt.

Hoeveel ruimte is er nodig voor de Shooter?

Per speelveld is er minimaal 4,5 x 5,5 vrije ruimte benodigd. Deze ruimte dient een vrije ruimte te zijn, zonder pilaren, laaghangende balken o.i.d.

Kan ik meerdere speelvelden tegelijk reserveren?

Jazeker! Wij kunnen tot 5 speelvelden tegelijk opbouwen en operationeel hebben. Dit houdt dus in dat je met 25 personen tegelijk aan het spelen kunt zijn. Let wel! Per speelveld hebben wij minimaal 4,5 x 5,5 vrije ruimte nodig.

Zien we elkaar tijdens het spelen van de Shooters?

Jazeker! Je ziet natuurlijk niet alles maar je ziet de hoofden en handen van alle andere spelers in het veld. Je kiest aan het begin zelfs je eigen uniekje pakje zodat je makkelijk herkenbaar bent.

Hoe groot is de kans dat we tegen elkaar botsen tijdens het spelen?

Die kans is technisch gezien klein. De brillen worden allemaal gekalibreerd en afgesteld op de beschikbare ruimte zodat de tracking correct is. Dit houdt in dat de brillen op een paar millimeter na nauwkeurig weten waar de andere spelers zijn. Er is natuurlijk een eigen verantwoordelijkheid! Onze experts houden de veiligheid in de gaten maar het is aan jou om net zoals in het echt om je heen te blijven kijken.

Hoe groot is de kans dat ik misselijk wordt tijdens de Escape Rooms?

Die kans is klein maar aanwezig. Stel, je wordt misselijk is dat vaak een gevolg van jezelf druk maken. Je kan dan altijd de bril afzetten zonder dat het effect heeft op het spel. Onze begeleiders zullen dit ook herkennen en meteen te hulp schieten.

Vanaf welke leeftijd zijn de Shooters geschikt om te spelen?

In principe -afhankelijk van het kind- kan er worden gespeeld vanaf 12 jaar. Wel dient dit te gebeuren onder begeleiding, dus de aanwezigheid van een volwassene in het spel.

Hoelang duurt de Shooter?

Maximaal 15 minuten effectief aan spel. Wanneer je de Shooter boekt kan je wel meerdere games achter elkaar spelen zodat je ca. 60 minuten aan het spelen bent met pauzes tussendoor.

Zijn de Shooters erg bloederig / eng?

Nee. De Shooters zijn cartoonisch qua vijanden en spelers en het geringe bloed dat er is, is erg pixel achtig. Het is dus geen extreme ervaring!

Kun je het ook spelen met iemand die de Nederlandse taal niet spreekt?

Het is mogelijk om de Escape Rooms te spelen met mensen die geen Nederlands spreken. De introductie filmpjes zijn altijd in het Engels en daarnaast geven onze operators uitgebreide toelichting.