Virtual Reality Escape Room

VR Escape Rooms in België!

Het meest unieke, coole en leukste uitstapje bij jou op locatie in België!

WERK SAMEN EN ONTSNAP

Ooit een 'normale' Escape Room ervaren? Dan weet je wat het voor jou en jouw team kan betekenen. Onze Escape Rooms zijn extra uniek dankzij de toevoeging van Virtual Reality. Zo begeef je, je echt in een andere wereld met onbegrensde mogelijkheden. De sleutel is samenwerken!

Waarom een VR Escape Room?

  • Vrij rondlopen en communiceren in een onbegrensde wereld!
  • Met vijf spelers tegelijk gedurende 45 minuten in de Virtuele wereld. 
  • 6 unieke werelden met diverse, unieke thema's. 
  • Perfect voor teambuilding, leer elkaar -nog- beter kennen!
  • Uniek om te zien, te doen en een ervaring om nooit meer te vergeten!
Escape Room Op Locatie

Wat is een VR escaperoom?

Misschien ben je al bekend met de term escaperoom. Maar wat is een VR escaperoom? Dat leggen we graag aan je uit. Ervaar een unieke virtuele activiteit met onze VR escaperooms. Werk samen met jouw vrienden, familie of collega's om een of meerdere van onze uitdagende en unieke kamers te ontsnappen. Onder enorme tijdsdruk (45 min) probeer jij alle hersen krakende puzzels en raadsels op te lossen. Werk dus goed samen en maak gebruik van de kwaliteiten binnen jouw groep. Alleen met goed teamwerk lukt het jullie om de virtual reality escaperoom te ontsnappen. 

Omdat onze escape rooms volledig virtueel zijn, heb je als groep de keuze uit verschillende escaperooms met diverse en unieke thema's. Onze escaperooms hebben tevens verschillende moeilijkheidsgraden. Dus of je nu een doorgewinterde escaperoom fanaat bent, of voor het eerst speelt, wij hebben voor elke groep wat wils. Lees hieronder verder hoe onze virtuele escaperooms werken! 

Hoe werken onze virtuele escaperooms?

Of je nou op zoek bent naar een personeelsuitje, een bedrijfsuitje óf gewoon een activiteit voor de familie, onze VR Escaperooms zijn ideaal voor jouw unieke uitstapje op locatie in België. Samen met jouw collega’s, team of vrienden stap je binnen in een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Door middel van samenwerken dien je te ontsnappen uit een door jou gekozen Escape Room. Welke je ook kiest, je zal je ogen niet geloven!

De virtuele Escape Rooms kan je met maximaal 5 personen tegelijk spelen op een veld van minimaal 4,5 x 5,5 meter. In het spel kan je elkaar ook zien maar botsen zal niet gebeuren. Ons systeem is dusdanig afgesteld dat er weinig verschil is tussen de virtuele wereld en de werkelijkheid. Terwijl je vrij rondloopt zal je merken dat je steeds sneller went aan de virtuele wereld. Je zal bijvoorbeeld om tafels heen lopen, over balken stappen etc. Maar onthoudt, die zijn er niet!

Toekijken is net zo leuk. Op ons scherm óf gewoon naast het veld. Je ziet wat de spelers zien en ziet hen reageren op datgene wat Virtual Reality zo bijzonder maakt, een onbegrensde mogelijkheid van puzzels, gevechten en raadsels. 

Rabobank Logo

Lonneke van Luxemburg

HR Manager Rabobank

"Wat hebben we genoten van de verschillende escape rooms!"

VR Escape Rooms

Dragon Tower Escape Room

Dragon Tower

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

De middeleeuwen, een tijd van alchemisten. Deze geheimzinnige magiërs werden vaak omgeven met een aura van angst. Elke reiziger die hun territorium betreedt, wordt zonder genade gevangen genomen om voor het grotere goed geofferd te worden aan monsterlijke draken. Lukt het jouw team om te ontsnappen en dit te voorkomen?

Time Travel Escape Room

Time Travel Paradox

Moeilijkheidsgraad: hoog

De huidige beschaving staat onder druk vanwege een mislukt experiment. Als team reis je door diverse tijden en zal je ervoor moeten zorgen dat alles weer normaal wordt. Je wordt continu tegengewerkt door een kwaad genie. Puzzel onder het gebrul van Dinosaurussen en probeer als team in diverse tijden samen te werken.

Depths Of Osiris Escape Room

Depths Of Osiris

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Ga mee naar de diepte. Je zal moeten voorkomen dat het water je voor eeuwig onderdeel maakt van de zee. Ben je bestand tegen de druk? Osiris nodigt je uit om puzzels op te lossen en geheimen te ontdekken. Als team zal je moeten beschikken over een lange adem, je moet immers voorkomen dat je vissenvoer wordt.

Manor of Escape Escape Room

Manor of Escape

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Reis af naar een donker, verlaten huis waar je als team zal moeten ontsnappen aan diverse griezels. Een gekke graaf heeft experimenten uitgevoerd en zal er niet voor terug deinzen om deze in te zetten. Ben je niet bang voor het duister? Dan wordt je uitgedaagd om het huis te betreden. Je mag best je ogen af en toe sluiten...

Space Station Tiberia Escape Room

Space Station Tiberia

Moeilijkheidsgraad: laag

Het jaar 2999, waar een constante dreiging hangt van meteorieten. Voorkom met jouw team dat al het leven op aarde wordt uitgeroeid. De beste wetenschappers  hebben een ruimtestation ingericht met een laser, die speciaal ontwikkeld is om meteorieten te vernietigen. Lukt het jouw team om  de mensheid te redden?

Pirates Plague Escape Room

Pirates Plague

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Dankzij een vloek ben je, samen met je piraten crew, verandert in een vis. Er is een genezing mogelijk maar deze ligt goed verborgen op een eiland. Je zal andere wezens moeten stoppen, puzzels moeten oplossen en ervoor moeten zorgen dat zowel jij als je crew geneest van deze vloek. Actief en intens... Ga jij de uitdaging aan?

Runaway Train Escape Room

Runaway Train

Moeilijkheidsgraad: hoog

Een kwaadaardige gevangene is ontsnapt en wilt wraak nemen op de stad die hem gevangen had. Hij heeft een trein volgeladen met dynamiet en deze komt op de stad af... Lukt het jullie om de trein te stoppen? Het dynamiet onschadelijk te maken en Dr. Steem te verslaan? Pak je revolvers en ga voor succes!

Escaperoom op locatie

Ben je een bedrijfsuitje, familie-uitje of een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Ons team van professionals kunnen vrijwel elke locatie omtoveren naar een escaperoom op locatie. Jij hoeft dus geen rekening te houden met reistijd of afstand, wij komen gewoon naar de door jullie gekozen locatie!

Verras iedereen met een unieke en uitdagende activiteit tijdens jouw uitje. Test jullie samenwerkingsvermogen tijdens één van onze zes diverse thema's. Een escaperoom op locatie daagt je uit om samen met jouw collega's, vrienden of familie de code te kraken om de escaperoom te ontsnappen. En dat allemaal in een vertrouwde omgeving. 

Onze escaperooms zijn geschikt voor iedere binnen locatie of buiten onder een tent. Dit maakt het dat het vrijwel voor elke situatie geschikt is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze experts denken graag met je mee! 

VR Escaperooms

Hoeveel kost de Escape Room?

Prijzen zijn meestal maatwerk op basis van beschikbare tijd, aantal personen en de beschikbare locatie. We hebben voor ieder budget en gelegenheid VR Experiences beschikbaar. Neem contact met ons op, dan denken wij graag met je mee!

Wat betekend het ticket principe?

Stel, je denkt dat er 30 personen naar jouw evenement komen en je betaald hier ook voor. Uiteindelijk komen er maar 28 personen. Geen nood! 2 personen mogen dan 2 keer de Escape Room ervaren zodat je alsnog 30 spelers hebt.

Hoeveel ruimte is er nodig voor de Escape Room?

Per speelveld is er minimaal 4,5 x 5,5 vrije ruimte benodigd. Deze ruimte dient een vrije ruimte te zijn, zonder pilaren, laaghangende balken o.i.d.

Kan ik meerdere speelvelden tegelijk reserveren?

Jazeker! Wij kunnen tot 5 speelvelden tegelijk opbouwen en operationeel hebben. Dit houdt dus in dat je met 25 personen tegelijk aan het spelen kunt zijn. Let wel! Per speelveld hebben wij minimaal 4,5 x 5,5 vrije ruimte nodig.

Zien we elkaar tijdens het spelen van de Escape Rooms?

Jazeker! Je ziet natuurlijk niet alles maar je ziet de hoofden en handen van alle andere spelers in het veld. Daarnaast plaatsen wij de naam van de speler erboven zodat je ook nog weet met wie je samen een puzzel aan het oplossen bent.

Hoe groot is de kans dat we tegen elkaar botsen tijdens het spelen?

Die kans is technisch gezien klein. De brillen worden allemaal gekalibreerd en afgesteld op de beschikbare ruimte zodat de tracking correct is. Dit houdt in dat de brillen op een paar millimeter na nauwkeurig weten waar de andere spelers zijn. Er is natuurlijk een eigen verantwoordelijkheid! Onze experts houden de veiligheid in de gaten maar het is aan jou om net zoals in het echt om je heen te blijven kijken.

Hoe groot is de kans dat ik misselijk wordt tijdens de Escape Rooms?

Die kans is klein maar aanwezig. Stel, je wordt misselijk is dat vaak een gevolg van jezelf druk maken. Je kan dan altijd de bril afzetten zonder dat het effect heeft op het spel. Onze begeleiders zullen dit ook herkennen en meteen te hulp schieten.

Vanaf welke leeftijd zijn de Escape Rooms geschikt om te spelen?

In principe -afhankelijk van het kind- kan er worden gespeeld vanaf 12 jaar. Wel dient dit te gebeuren onder begeleiding, dus de aanwezigheid van een volwassene in het spel.

Hoelang duurt de Escape Room?

Maximaal 45 minuten effectief aan spel. Als je eerder ontsnapt kunnen wij kijken voor een korte opvulling zodat je alsnog krijgt waar je voor betaald.

Kun je het ook spelen met iemand die de Nederlandse taal niet spreekt?

Het is mogelijk om de Escape Rooms te spelen met mensen die geen Nederlands spreken. De introductie filmpjes zijn altijd in het Engels en daarnaast geven onze operators uitgebreide toelichting.