vr op locatie belgie

Virtual Reality op locatie in België!

Virtual Reality Experience op locatie 

Virtual Reality is een techniek die langzaam maar zeker de maatschappij laat kennismaken met een wereld waarin alles mogelijk is. Zet een bril op en betreed werelden die je nog nooit gezien hebt! Gegarandeerd een unieke ervaring. VR Boxx verzorgt diverse Virtual Reality Experiences zodat je op een ontspannen, gave manier kennis leert maken met de toekomst.

Wij brengen de mogelijkheden van Virtual Reality bij jou op locatie. Hiermee wordt ieder type teamuitje een groot succes! 

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Ideaal om als team te groeien, herken direct de leider, communicatie specialist en de verbinder.
  • Zorgt voor een directe groei in de teambuilding en onderlinge communicatie.
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

Beleef VR in België op locatie!

uniek bedrijfsfeest in belgie

VR Bedrijfsfeest

Geschikt voor ieder type bedrijfsfeest!

Maak jouw bedrijfsfeest uniek en beleef een onvergetelijke ervaring. Samen ontsnappen, samen strijden en samen overwinnen.
vr op scholen in belgie

VR op School

Geschikt voor leerlingen én docenten!

Maak kennis met de toekomst, zowel voor de leerlingen als voor de docenten (of gezamenlijk). Alles op een ontspannen en unieke manier.
teambuilding activiteit in belgie

VR Teambuilding

De beste manier om samen te groeien!

Essentieel om aandacht aan te besteden is een focus op de groei van samenwerking. Ga voor een unieke activiteit om het te bevorderen.

Geschikt voor ieder type evenement op locatie!

Onze Virtual Reality Experiences zijn vernieuwend en uniek aan en staan daarom ook bekend als de leukste activiteit op locatie. Hoe lang, met wie en waar je het wilt organiseren ligt aan jou. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een binnen locatie of een tent. Aan de hand van jouw wensen maken we onze Virtual Reality Experiences passend voor jouw locatie en groepsgrootte. 

De Escaperooms, Shooters, Playground en de altijd populaire Fear Experience worden begeleid door onze professionals die ruime ervaring hebben. Laat je verassen!

Onze activiteiten zijn ideaal voor verschillende soorten uitjes. Bedrijfsuitjes, vriendenweekend, het jaarlijkse familie uitje en schooluitjes zijn hier enkele voorbeelden van. Naast enorm veel plezier, kun je als groep ook goed werken aan de samenwerking. Maak gebruik van elkaars krachten tijdens de Escape Room, werk goed samen tijdens de Shooters en leer elkaar (nog) beter kennen. Gegarandeerd plezier!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en ons team van experts denkt graag met je mee.