Beleef Virtual Reality op locatie in Roeselare

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Roeselare?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Roeselare plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben jij het standaard uitstapje moe? Wil jij het prachtige Roeselare niet verlaten? Geen probleem! Wij verzorgen onze Virtual Reality Experiences overal in Roeselare en transformeren iedere ruimte om tot een onvergetelijke beleving. De meest unieke activiteit bij jou op locatie. Ieder bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Zorg voor binding en een verbetering van de teambuilding.


Een aantal belangrijke punten
  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Roeselare

Overweeg je een bedrijfsfeest te organiseren op locatie of een leuke activiteit voor de familie te bedenken? Onze VR-ervaring biedt dé perfecte oplossing! Samen met je collega’s, team of vrienden stap je binnen in een wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit ons uitgebreide assortiment escape rooms, overleef of verdedig jezelf in shooters, ervaar diverse avonturen tijdens de  minigames, of overwin je angsten tijdens onze  Fear Experience.Ongeacht welke ervaring je kiest, je zult versteld staan.


Onze unieke ervaring zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt gezien als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Roeselare en staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier of gewoon het leukste uitje, aarzel dan niet en neem contact met ons op!


Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Roeselare

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.