Beleef Virtual Reality op locatie in Mechelen

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Mechelen?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Mechelen plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Klaar met alledaagse uitjes? Weiger je Mechelen te verlaten? Geen paniek! Onze Virtual Reality Experiences zijn beschikbaar op elke locatie in Mechelen, waardoor elke ruimte wordt omgetoverd tot een onvergetelijke belevenis. De meest unieke activiteit op jouw eigen terrein. Elk bedrijfsuitje wordt een succes verzekerd. Versterk de teamband en bevorder de  teambuilding  met ons.

Een aantal belangrijke punten
  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Mechelen

Ben je van plan om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een familie-activiteit te plannen? Dan is onze VR-ervaring dé perfecte oplossing! Stap samen met je collega's, team of vrienden in een betoverende wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit diverse escape rooms, overleef en verdedig jezelf in spannende shooters, of beleef verschillende avonturen tijdens de minigames. En voor degenen die hun angsten willen overwinnen, hebben we onze Fear Experience. Welke optie je ook kiest, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Deze unieke belevenis zal nog lang het gesprek van de dag zijn en staat bekend als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Mechelen en belooft een ervaring die je nooit zult vergeten.

Met onze VR-ervaring wordt elk bedrijfsuitje een succes, waarbij teambuilding wordt gestimuleerd en plezier voorop staat. Of je nu op zoek bent naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje, neem gerust contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Mechelen

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.