Beleef Virtual Reality op locatie in Lommel

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Lommel?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Lommel plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je uitgekeken op de gebruikelijke uitjes? Wil je het prachtige Lommel niet achterlaten? Geen probleem! We brengen onze Virtual Reality Experiences naar elke hoek van Lommel en veranderen elke ruimte in een onvergetelijke belevenis. Het meest unieke evenement op jouw locatie. Succes is verzekerd bij elk bedrijfsuitje. Versterk de band en bevorder de teambuilding met onze ervaringen.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Lommel

Sta je op het punt om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een familie-activiteit te plannen? Kies dan voor onze VR-beleving! Stap samen met je collega's, team of vrienden een wereld binnen waarin dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit diverse escape rooms of overleef en verdedig jezelf in opwindende shooters. Ervaar verschillende avonturen tijdens de minigames of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Wat je keuze ook is, het wordt absoluut een onvergetelijke ervaring.

Deze bijzondere ervaring zal nog lang worden besproken en staat bekend als het meest memorabele uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Lommel en biedt een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Met onze VR-ervaring wordt elk bedrijfsuitje een succes. Het bevordert teambuilding en zorgt voor plezier voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier of gewoon een geweldig uitje, neem contact met ons op!


Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Lommel

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.