Beleef Virtual Reality op locatie in Leuven

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Leuven?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Leuven plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je het traditionele uitje beu? Ben je gehecht aan het prachtige Leuven? Geen probleem! We brengen onze Virtual Reality Experiences naar alle hoeken van Leuven, waar we elke ruimte omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. Het meest unieke event op jouw locatie. Succes is verzekerd bij elk bedrijfsuitje. Versterk de band en verbeter de teambuilding met ons.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Leuven

Overweeg je een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een familie-activiteit te plannen? Onze VR-ervaring biedt de ideale oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een betoverende wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit een breed scala aan escape rooms of overleef en verdedig jezelf in opwindende shooters. Ervaar verschillende avonturen tijdens de minigames of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Wat je keuze ook is, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Deze unieke ervaring zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Leuven en garandeert een ervaring die je nooit zult vergeten.

Met onze VR-ervaring wordt elk bedrijfsuitje een succes. Het bevordert teambuilding en zorgt voor plezier voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier of gewoon het leukste uitje, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Leuven? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Leuven

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.