Beleef Virtual Reality op locatie in Kortrijk

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Kortrijk?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Kortrijk plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje? Stap dan binnen in onze Virtual Reality wereld en ontdek een scala aan avonturen die je nergens anders zult vinden. Een gegarandeerd succesvol uitje dat nog lang zal worden nagepraat! Het meest unieke uitje bij jouw op locatie. Versterk de band en verbeter de teambuilding met Virtual Reality.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Kortrijk

Overweeg je om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een familie-activiteit te plannen? Ontdek dan onze VR-ervaring! Samen met je collega's, team of vrienden duik je in een wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit een scala aan escape rooms of verdedig jezelf in uitdagende  shooters. Beleef verschillende avonturen tijdens de  minigames of trotseer je angsten tijdens onze Fear Experience. Wat je ook kiest, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.


Deze unieke ervaring zal nog lang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Kortrijk en staat garant voor een ervaring die je nooit zult vergeten.

Met onze VR-ervaring wordt elk bedrijfsuitje een succes, waarbij teambuilding wordt gestimuleerd en plezier voorop staat. Of je nu op zoek bent naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier of gewoon het leukste uitje, neem gerust contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Kortrijk

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.