Beleef Virtual Reality op locatie in Hasselt

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Hasselt?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Hasselt plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je de traditionele uitjes beu? Wil je het prachtige Hasselt niet achterlaten? Geen zorgen! Onze Virtual Reality Experiences zijn beschikbaar op elke locatie in Hasselt en transformeren elke ruimte tot een onvergetelijke belevenis. Het meest unieke evenement op jouw eigen terrein. Succes is verzekerd bij elk bedrijfsuitje. Versterk de band en bevorder de teambuilding met onze ervaringen.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Hasselt

Ben je van plan een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een familie-activiteit te plannen? Onze VR-ervaring biedt de ideale oplossing! Samen met je collega's, team of vrienden stap je binnen in een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit een breed scala aan escape rooms of overleef en verdedig jezelf in spannende shooters. Ervaar verschillende avonturen tijdens de minigames of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Welke optie je ook kiest, het zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn.

Deze unieke ervaring zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Antwerpen . Het is de ideale activiteit op locatie en garandeert een ervaring die je nooit zult vergeten.

Elk bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes met onze VR-ervaring. Het bevordert teambuilding en zorgt voor plezier voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier of gewoon het leukste uitje, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Hasselt

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.