Beleef Virtual Reality op locatie in Gent

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Gent?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Gent plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Op zoek naar een unieke activiteit die zowel plezier als teambuilding bevordert? Onze Virtual Reality Experiences bieden de ideale oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw bedrijfsuitje transformeren tot een onvergetelijk avontuur! Wij zorgen voor de verzorging en ontzorging van het evenement.


Een aantal belangrijke punten
  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Gent

Sta je voor de uitdaging om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een leuke familieactiviteit te bedenken? Onze VR-activiteit biedt dé oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit ons diverse aanbod van escape rooms, overleef en verdedig jezelf in boeiende shooters, geniet van diverse ervaringen tijdens de minigames, of overwin je angsten in onze Fear Experience. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Gent en staat garant voor een onvergetelijke ervaring! Wij komen op de afgesproken dag naar jullie locatie en zorgen voor de opbouw, begeleiding en afbouw van de activiteit.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Gent

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.