Beleef Virtual Reality op locatie in Dilsen-Stokkem

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Dilsen-Stokkem?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Dilsen-Stokkem plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je klaar met de standaard uitstapjes? Wil je het mooie Dilsen-Stokkem niet verlaten? Geen zorgen! Wij bieden onze Virtual Reality Experiences overal in Dilsen-Stokkem aan en toveren elke ruimte om tot een onvergetelijke beleving. De meest unieke activiteit op jouw locatie. Elk bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Versterk de band en verbeter de teambuilding met ons.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Dilsen-Stokkem

Wil je een bedrijfsfeest of familie-activiteit op locatie organiseren? Onze VR-ervaring is de ideale oplossing! Samen met je collega's, team of vrienden stap je in een surrealistische wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit diverse escape rooms, verdedig jezelf in spannende shooters, beleef avonturen in minigames, of overwin je angsten in onze Fear Experience. Welke optie je ook kiest, het wordt een onvergetelijke ervaring.

Deze unieke belevenis zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op elke gewenste locatie in Antwerpen en garandeert een ervaring die je nooit zult vergeten.

Elk bedrijfsuitje wordt een gegarandeerd succes met onze VR-ervaring. Het bevordert teambuilding en zorgt voor plezier voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, puur plezier of het leukste uitje, aarzel niet en neem contact met ons op!


Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Dilsen- Stokkem

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.