Beleef Virtual Reality op locatie in Brussel

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Brussel?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Brussel plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Geef je bedrijfsuitje een vernieuwende twist met onze VR-activiteit, die overal in Brussel kan plaatsvinden. Een unieke kans om de teamgeest te versterken terwijl je geniet van een grensverleggende ervaring die je niet snel zult vergeten! Kies voor het meest unieke uitje met VRBoxx.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Brussel

Overweeg je een bedrijfsfeest te organiseren op locatie of een leuke activiteit voor de familie te plannen? Kies dan voor onze VR-ervaring! Samen met je collega's, team of vrienden duik je in een verbazingwekkende virtuele wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit onze verschillendeescape rooms, overleef en verdedig jezelf in uitdagende shooters, geniet van diverse avonturen tijdens de  minigames, of overwin je angsten in onze  Fear Experience. Ongeacht de gekozen ervaring, je zult versteld staan van wat je ziet.


Onze unieke ervaring zal nog lang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Brussel en staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier of gewoon het leukste uitje, neem gerust contact met ons op!


Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Brussel

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.