Virtual Reality activiteit overal in Nederland

Over VR Boxx

VR Boxx heeft als missie het organiseren van het leukste uitstapje op locatie. Waar in België dat dan ook mag zijn! Wij geloven in het investeren in eigen personeel zodat, wetende uit eigen ervaring, je daar veel meer voor terug krijgt als organisatie! Dat organiseren van het leukste uitstapje op locatie in België doen wij met volle overtuiging. Wij creëren een volledige experience. Bij VR Boxx is een uitstapje dus niet een kwestie van komen en gaan, maar een kwestie van nooit meer vergeten. 

Daarnaast weten we dat een geslaagd uitje ook geslaagd is als de organisator goed en snel geholpen wordt en kan rekenen op een perfecte uitvoering. Daarom denken we altijd met je mee en reageren we super snel! Wij zijn dan ook trots dat onze tevreden klanten het volgende over ons zeggen...

Heilige Familie Schaarbeek

Vanuit VR Boxx: Nog even snel een uitje realiseren op jouw school? We werden op vrijdag benaderd en na een snelle communicatie stonden we de donderdag erna op de school in België een toffe VR Experience te organiseren!


Vanuit Heilige Familie Schaarbeek: Vlotte communicatie, professioneel en een toffe teambuilding!
heilige-familie-schaarbeek
Ellen Vandermeulen, Heilige Familie Schaarbeek
Gemeente Puurs-Sint-Amands
Vanuit VR Boxx: We werden uitgedaagd om voor een grote groep jongeren een toffe teambuilding te organiseren om het weekend af te sluiten. Natuurlijk kunnen wij dat!


Vanuit Gemeente Puur-Sint-Amands: We hebben VR Boxx laten langskomen op onze locatie waar ze onze groep van 30 personen helemaal top hebben begeleid. Alles liep enorm vlot en de ganse groep wist er 2 uur lang gigantisch van te genieten!

gemeente-puurs
Staf Claes, Deskundig Medewerker Spel en Beleving, Gemeente Puurs-Sint-Amands
Bibliotheek Herentals
Vanuit VR Boxx: De vraag: "we verwachten veel mensen die snel iets willen proberen, kan dit?". Ja hoor! Wij hebben een uniek activiteit verzorgd waarbij deelnemers laagdrempelig kennis maakte met de toekomst.


Vanuit Bibliotheek Herentals:

De VR Games waren een groot succes in onze bib. Zeker voor herhaling vatbaar!
Geïnteresseerden mochten vrijblijvend een game uittesten. Dit leverde veel enthousiaste reacties op.
Dank jullie wel voor de uitstekende service!

bibliotheel
Wis van den Broeck, Bibliotheek Herentals